Klubowicze i sympatycy klubu,
Przygotowujemy bal, który tradycyjnie już zakończy sezon z klasykami związanymi z naszym klubem. Zapraszamy zatem wszystkich klubowiczów i sympatyków klubu do spędzania czasu w szalonych i towarzyskich okolicznościach. Każdy z dotychczasowych bali pozostawił wiele dobrych wspomnień, a z każdym rokiem tylko coraz bardziej integruje środowisko.
Spotykamy się w dniu naszej wystawy wieńczącej sezon – w sobotę 12 października. Od godz. 20 (planowo do godz. 3 w nocy) bawimy się w Hotelu Kur (Olsztyn, ul. Bałtycka 89, www.hotelkur.pl). Mamy do dyspozycji na wyłączność główną salę restauracji Tatarak (pięknie położona, z tarasem i wyjściem nad jezioro Ukiel). Poniżej znajdziecie menu, które będzie serwowane tego wieczoru. W cenie jest tzw. opłata korkowa, czyli każdy może wnieść na salę własny alkohol.
Wpisowe na bal: do dnia 4/10/2019r – 150zł za osobę. Od dnia 5/10/2019r cena 170zł
Dodatkowo każda para, która się wpisze na listę ma możliwość zamówienia 5-u swoich piosenek. W formularzu należy wpisać: wykonawca, tytuł piosenki, ale tylko do 4/10/2019r. Po tym terminie nie ma takiej możliwości.
Istnieje możliwość wynajęcia pokoju w cenie 190 zł ze śniadaniem za pokój 2-osobowy
Nr konta OKM w Raiffeisen Bank Polska: 49 1750 0012 0000 0000 3992 3742
Do zobaczenia w Hotelu Kur!
Kontakt: 502 605 764
MENU
KOLACJA SERWOWANA
ZUPA:
– Krem z białych warzyw
DANIE GŁÓWNE:
– Rolada z kurczaka nadziewana warzywami z kruszonką ze słonecznika, babką ziemniaczaną i grillowanymi warzywami
ZIMNE PRZEKĄSKI w bufecie:
– Mix mięs pieczonych (karkówka, boczek, schab)
– Chrupiące kieszonki w cieście filo nadziewane warzywami z dipem
– Tatar wołowy
– Śledź w oleju
– Pstrąg wędzony z Kaborna
– Świeże warzywa pokrojone w słupki z dipem czosnkowo – koperkowym
– Sałata z grillowanym kurczakiem i sosem vinegrette
– Sałatka ziemniaczana z boczkiem i szczypiorkiem
– Smalczyk z jabłkiem i żubrówką
– Pieczywo, masło
Ok. godz. 22.00 GORĄCY BUFET
– Barszcz czerwony
– Żeberka pieczone w kapuście
– Makaron penne ze szpinakiem i suszonymi pomidorami w sosie śmietanowym
– Pieczone ziemniaki
– Świeże surówki