Bal, bal, bal

Klubowicze i sympatycy klubu,

Przygotowujemy bal, który tradycyjnie już zakończy sezon z klasykami związanymi z naszym klubem. Zapraszamy zatem wszystkich klubowiczów i sympatyków klubu do spędzania czasu w szalonych i towarzyskich okolicznościach. Każdy z dotychczasowych bali pozostawił wiele dobrych wspomnień, a z każdym rokiem tylko coraz bardziej integruje środowisko.

Spotykamy się w dniu naszej wystawy wieńczącej sezon – w sobotę 12 października. Od godz. 20 (planowo do godz. 3 w nocy) bawimy się w Hotelu Kur (Olsztyn, ul. Bałtycka 89, www.hotelkur.pl). Mamy do dyspozycji na wyłączność główną salę restauracji Tatarak (pięknie położona, z tarasem i wyjściem nad jezioro Ukiel). Poniżej znajdziecie menu, które będzie serwowane tego wieczoru. W cenie jest tzw. opłata korkowa, czyli każdy może wnieść na salę własny alkohol.

Wpisowe na bal: do dnia 4/10/2019r – 150zł za osobę. Od dnia 5/10/2019r cena 170zł
Dodatkowo każda para, która się wpisze na listę ma możliwość zamówienia 5-u swoich piosenek. W formularzu należy wpisać: wykonawca, tytuł piosenki, ale tylko do 4/10/2019r. Po tym terminie nie ma takiej możliwości.

Istnieje możliwość wynajęcia pokoju w cenie 190 zł ze śniadaniem za pokój 2-osobowy

Nr konta OKM w Raiffeisen Bank Polska: 49 1750 0012 0000 0000 3992 3742

 

Do zobaczenia w Hotelu Kur!

Kontakt: 502 605 764

 

MENU

KOLACJA SERWOWANA

ZUPA:

– Krem z białych warzyw

DANIE GŁÓWNE:

– Rolada z kurczaka nadziewana warzywami z kruszonką ze słonecznika, babką ziemniaczaną i grillowanymi warzywami

ZIMNE PRZEKĄSKI w bufecie:

– Mix mięs pieczonych (karkówka, boczek, schab)

– Chrupiące kieszonki w cieście filo nadziewane warzywami z dipem

– Tatar wołowy

– Śledź w oleju

– Pstrąg wędzony z Kaborna

– Świeże warzywa pokrojone w słupki z dipem czosnkowo – koperkowym

– Sałata z grillowanym kurczakiem i sosem vinegrette

– Sałatka ziemniaczana z boczkiem i szczypiorkiem

– Smalczyk z jabłkiem i żubrówką

– Pieczywo, masło

Ok. godz. 22.00 GORĄCY BUFET

– Barszcz czerwony

– Żeberka pieczone w kapuście

– Makaron penne ze szpinakiem i suszonymi pomidorami w sosie śmietanowym

– Pieczone ziemniaki

– Świeże surówki